הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/11/2016 | 18:03 | מאת: מיכל

לפני כחודש עברתי הפלה עם כדורים (השק היה ריק ולא התפתח) היום אני יותר מחודש אחרי, קיימתי יחסים לא מוגנים (במכוון) והיום עשיתי בדיקה ביתית שהראתה הריון. חשוב לציין, ההריון הקודם התחיל עם דימומים קלים על התחתונית וגם הריון זה. בנוסף, לפני כשנה וחצי עברתי הפלה יזומה באמצעות גרידה. ויש לי 3 ילדים בריאים, הריונות רגילים ולידה רגילה שנולדו לפני כל ההפלות. האם יכול להיות ששני ההריונות האחרונים לא מתפתחים בגלל איזשהי בעיה שנגרמה כתוצאה מהגרידה? (לפני כשנה וחצי) אני אדם בריא בדכ, בת 33 אשמח לתשובה אופטימית

שלום אין קשר לדרידה יש לבצע מעקב אחר רמות הורמון ההריון HCG על מנת לודא שההריון מתפתח כראוי

מנהל פורום רפואת נשים