שינוי במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/11/2016 | 23:44 | מאת: בת 41

בעבר היה לי מחזור של דימום יחסית כבד בימים ראשונים ואם הימים לאט לאט מתמתן עד שמפסיק אחרי 6 ימים. כיום יש לי יומיים של שיטפון ואז עוד 3 ימים של דם רק בניגוב, כאילו כל מה שיצא קודם ב 6 ימים יוצא ביומיים והשאר ממש סתם. האם זה נורמלי? המחזור סדיר אבל פד לא מספיק. יש מה לעשות כדי להוריד את הכמות ביומיים הראשונים הפדים של זרימה חזקה לא מספיקים

שלום זה נשמע תקין בתנאי שנבדקת עי רופא והבדיקה תקינה התקן תוך רחמי מירנה יכול להפחית משמעותית את כמות הדמום

מנהל פורום רפואת נשים