שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/11/2016 | 17:09 | מאת: דנה

שלום, עד כה נטלתי גלולות פמינט. אני צריכה ליטול ביום ג הקרוב חפיסה חדשה. רופאת הנשים החליפה לי את גלולות פמינט בגלולה חדשה שעוד לא השתמשתי בה בשם זואלי. בכל חפיסה יש 24 גלולות פעילות לבנות ו4 גלולות צהובות לא פעילות. בחפיסה של זואלי לא רשום ימים. אם אני צריכה ליטול את הגלולה בהמשך לחפיסה הקודמת של פמינט ביום ג איך אני יודעת איזה גלולה לקחת משם???? שאלה נוספת- אם אני רוצה לעכב מחזור עליי לקחת רק גלולות פעילות ולחבר לגלולות פעילות מחפיסה אחרת וכך יידחה לי המחזור? אשמח לדעת האם הגלולה הזו טובה . אני חוששת כי לא כתוב עליה הרבה והבנתי שהיא חדשה. תודה

שלום זו גלולה טובה כדאי להתחיל ביום הראשון של המחזור עם הגלולות הפעילות אם את רוצה לדלג על מחזור אזי לזרוק את הגלולות הלא פעילות ולקחת רצוף חפיסה חדשה ללא הפסקה

מנהל פורום רפואת נשים