הריון או סתם עיכוב??

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/11/2016 | 20:56 | מאת: בר זעפרני

ב29.8 קיבלתי כמו כל חודש בתאריך הדוייק שלי, ב15.9 התחתנתי ונסענו לירח דבש ב27.9 כדי לא לקבל במהלך החופשה לקחתי כדורים שדוחים את המחזור עד שחזרתי מהנופש . הפסקתי את הכדורים ב4.9 וקיבלתי יומיים לאחר מכן ב6.9 עכשיו הייתי אמורה לקבל ב29.10 ולא קיבלתי אז אמרתי שאחכה עד ה6.11 אולי השתנה לי התאריך עקב הכדור שדוחה מחזור שלקחתי אבל גם זה לא קרה חשוב לציין שאני ובעלי שכבנו ואנו לא משתמשים באמצעי הגנה כי אכן א י רוצה להכנס להריון. וגם אין לי סימנים שאני צריכה לקבל כמו כאבים או משהו האם יש סיכוי להריון? או שזה סתם עיכוב איחור וכדומה מפחדת לפתח ציפיות ורק מחר אערוך בדיקה ביתית

שלום או שזה הריון או שזה עכוב עקב אחור בביוץ כדי לדעת יש לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים