עזרה בפתרון הבעיה - תודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/10/2016 | 08:59 | מאת: ליזה

כבר חצי אני סובלת מבעיה ואגינלית . בערך 3 חודשים טיפלו בי עם תרופות לפטריה שלא עזרו , ורק לאחר שפניתי לבד לאיבחון הסתבר שיש לי Desquamative Inflammatory Vaginitis כטיפול נתנה לי תרופת דאלאצין, אלה שפתחתי תגובה אלרגלית בצורת פריחה על הגוף והפסקתי את השימוש אחרי שבועיים במקום 4 שבועות. לאחר שפניתי לרופאה לתרופה חליפית נאמר לי כי אין תרופה אחרת ושאני אמורה לקוות שזה יעבור מעצמו מתישהו יתכן ואין פתרון או תרופה עם תרכובת אחרת? אשמח לעזרה. תודה מראש

שלום אפשר לקחת אנטיביוטיקה אחרת שנקראת מטרוגיל או זידובל

31/10/2016 | 13:57 | מאת: ליזה

יש העדפה בין התרופות? הטיפול גם אורך 4 שבועות? לא מצאתי הרבה חומר בנושא. זה משהו שניתן לקטול ולשכוח ממנו או שזה כמו פטריה יחזור כל הזמן.

מנהל פורום רפואת נשים