דימום מחזור תוך כדי לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2016 | 17:06 | מאת: אלכסנדרה

היי, אני באמצע חפישה של גלולות ולפני 3 ימים התחלתי לדמם דימום דומה למחזור קל, עד היום אני עדיין מדממת. אני לוקחת את אותם גלולות כבר 4 שנים ולא היו לי בעיות. השאלה שלי זה האם להפסיק כמה ימים את הגלולות ואז להתחיל חפישה חדשה או פשוט להמשיך רגיל את הגלולות? תודה, אלכסנדרה

שלום יש להמשיך את הגלולות כרגיל אם שכחת גלולה כדאי לבצע גם בדיקת הריון אם הדמום יחזור גם בחפיסה הבאה כדאי לפנות לרופא ולשקול החלפת הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים