הקדמת מחזור עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2016 | 10:54 | מאת: יעל

התחיל לי דימום חזק שמרגיש כמו מחזור 10 ימים לפני הזמן שאני אמורה לקבל מחזור. יש לציין שאני לוקחת גלולות (מרסילון) כשנתיים ונטלתי את הגלולות ברצף. לא סבלתי משלשולים או הקאות. בדר"כ אני מקבלת מחזור ביום קבוע (עם סטייה של יום) בזמן הפסקת הגלולות. מה יכולה להיות הסיבה? להמשיך ליטול את הגלולות כרגיל? יש צורך להשתמש באמצעי מניעה נוסף? תודה!

שלום לא ברור לי אם קיבלת דמום תוך כדי הגלולות ואם נטלת ברצף כלומר בלי הפסקה בין החפיסות כאשר לוקחים גלולות ברצף בלי הפסקה יתכן דמום אם את שוכחת גלולה גם כן יתכן דמום כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים