אי קבלת מחזור ביחד עם נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2016 | 10:48 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 35, אמא לשניים. לאחר מס שנים ללא גלולות, חזרתי להשתמש במרסילון לפני כשנה. אף פעם לא פספסתי גלולה, המחזור תמיד הגיע כ-3 ימים לאחר סיום החבילה. שמתי לב שלאחרונה המחזורים שלי מאד חלשים ובפעם האחרונה לא הופיע בכלל. ובנוסף הופיעו מס ימים הפרשות רבות הנראות כמוגלה צהובה-לבנה, אבל ללא דם בכלל. אציין שיש לי מחסור ב-B12, אבל לוקחת תוסף. האם להמשיך לקחת רגיל את הגלולות? מה הסיבה לאי הופעת המחזור? ומה הן ההפרשות? האם יש לבדוק זאת? תודה מראש

שלום לעיתים המחזור לא מופיע תחת הגלולות זה שכיח ורגיל ולא בעייתי כמובן שיש צורך בבדיקת הריון ליתר בטחון כדאי לפנות לבדיקה עקב ההפרשות

מנהל פורום רפואת נשים