איחור במחזור ללא היריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/10/2016 | 08:25 | מאת: Missdvash

שלום רב, לפני חודשיים עברתי לידה שקטה וגרידה. בחודש שעבר קיבלתי מחזור שהיה קצר מאוד. לפני כשבוע עברתי בדיקת אולטרסאונד שם מצאו מוקד של 3 מ"מ ברחם, הטכנאית אולטרסאוד לא התרגשה ואמרה שככל הנראה זה שיטף החוצא במחזור (בכל זאת קבעתי תור לרופא הנשים שלי). אני נמצאת באיחור של יומיים במחזור ואף פעם הוא לא איחר, המחזור שלי מדוייק מאוד. עשיתי בדיקת היריון והיא יצאה שלילית. אני רוצה לדעת האם למוקד שמצאו ברחם יש קשר לאיחור המחזור ומה עושים במקרה כזה של מציאת מוקד בגודל כזה?

שלום זה מוקד קטן וקרוב לודאי לא משמעותי ולא קשור אבל יש צורך במעקב

מנהל פורום רפואת נשים