הפסקת כאבים בחזה שבוע 4

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/10/2016 | 08:47 | מאת: יערה

היי ד"ר שלום רב בזמן שהות בחופשה בחו"ל גיליתי שאני בהריון, הכל התחיל מכאבים ונפיחות בחזה ובפטמות, וגם עייפות. בבדיקת בבדיקת דם שעשיתי בחמישי האחרון נראתה בטא 598.. היום בבוקר(ראשון) קמתי וכל הרגישות החזה ירדה וכמעט ולא מורגשת בכלל. האם להפסקת הכאבים יש משמעות המרמזת על תקינות ההריון? זהו הריון ראשון, וכולי חששות שמשהו משתבש.. לתשובתך אודה מאוד מאוד

שלום זה לא סימן ספציפי ואמין להתפתחות העובר אבל כדאי לחזור על הביתא

מנהל פורום רפואת נשים