דאליצין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/10/2016 | 10:20 | מאת: טל

שלום..בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים ולאחר בדיקת פאפ תקינה! נתגלה בבדיקת קולונסקופיה יבלות בשפה הקדמית וניתן טיפול בדאליצין למשך 7 ימים הפסקה של חודש ושוב עוד 7 ימי טיפול. 1. קראתי שיש למשחה תופעות לוואי רבות קצת חוששת האם באמת הכרחי שיהיו תופעות כגון כאבי בטן ושינוי במחזור? 2. אני שבוע לפני מחזור מפחדת להתחיל בטיפול שלא יקדים לי ואז הבנתי שהטיפול לא ככ אפקטיבי האם כדאי לחכות אחרי המחזור או להתחיל ואחרי המחזור להמשיך במה שנשאר? 3. האם יש הצלחה לטיפול זה כי קראתי שלא תמיד המשחה פותרת את הבעיה. תודה מראש

שלום לרוב אין תופעות לואי אם המחזור מגיע כדאי להפסיק ולהמשיך אחרי המחזור דלצין הוא לא טפול ליבלות ולכן אני חושב שיש בנוסף גם דלקת בנרתיק ולכן הרופא רשם לך דלצין כדאי לשאול אותו

25/10/2016 | 22:06 | מאת: טל

תודה רבה לך דוקטור....בהמשך לשאלה האם ייתכן בזמן השימוש יש הפרשות ורדרדות או שזה התחלה של המחזור)צריכה לקבל עוד שבוע(. ואם אני מפסיקה וממשיכה אחרי המחזור זה לא פוגע ביעילןת הטיפול

מנהל פורום רפואת נשים