דימום טורדני הנגרם מקיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/10/2016 | 07:29 | מאת: שרה.

אני סובלת באופן עקבי מדימום לאחר קיום יחסים(4 שנים), הייתי אצל הרופאה מספר פעמים, ביצעתי בדיקות פאפ עשיתי צריבה של כלי דם... ניסיתי כדורים, משחות , ג'לים. הבעיה לא מפסיקה . לרוב היא יותר מטרידה מכואבת אך לפעמים מורגש גם כאב(שאני פירשתי אותו בשפשוף , פצע , הנגרם מהחדירה... זה שכיח ) האם יש פתרון למצבי? דרך להקל או להפסיק את התופעה ? תודה על המענה

שלום יש לבצע בדיקת קולפוסקופיה במרפאת צואר ושם יוכלו לראות אם יש פתרון לבעיה בעיקרון אפשר לנסות טפול בלייזר

מנהל פורום רפואת נשים