מי שפיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/10/2016 | 20:50 | מאת: ליאן

שלום ביצעתי בשבוע 31 אולטרסאונד ואמרו שיש לי ריבוי יחסי של מי שפיר, 250 מ"מ , צוואר הרחם תקין וגודל עובר גם תקין יש לציין שביצעתי בעבר העמסת.סוכר של מאה ויצא לי פרמטר אחד מתוך ארבע 165 במקום 155, הלכתי לדיאטנית ומנסה להקפיד לא לאכול מתוק האם זה מסוכן כמות מי שפיר שיש לי? עכשיו חגים ורופא לא מקבל. האם אני צריכה לבצע משהו? האם יש טיפול? אני ממש לחוצה תודה

שלום יש לודא שעברת סקירת מערכות נרחבת והיא תקינה יש לבצע בדיקות סוכר מספר פעמים ביום על מנת לודא שאין סכרת הריון יש לחזור על בדיקת האולטראסאונד עוד שבועיים יש לבצע אקו לב עובר יש לבצע ברור לוירוסים שנים כל הבדיקות האלה חשובות בברור של ריבוי מים

מנהל פורום רפואת נשים