החודש לא קיבלתי מחזור ואני אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/10/2016 | 02:18 | מאת: שרונה גוסלקר

שלום שמי שרונה לפני חודשיים אני ילדתי מאז שאני ילדתי אני לא מניקה ובגלל שאני לא מניקה המחזור הראשון שלי אחרי הלידה היה ב 16 לספטמבר שהיה וסת כבד ונמשך עד שבע ימים רק ביום האחרון הפסיקו הדימימים. החודש הזה אני עדיין לא קיבלתי מחזור הייתמ אמורה לקבל בערב כיפורעכשיו אני כבר 32 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור. אבל יש לי הפרשות בצבע צהוב הפרשות שהם דביקות ונמתחות אני מרגישה כאילו שאני קיבלתי מחזור אבל כשאני הולכת לשירותים אז אני רואה שזה רק הפרשות. לא יכול להיות שאני בהריול כי מאז שאני ילדתי אני ובעלי לא קיימנו יחסי מין. אני לא יודעת בדיוק למה אני לא מקבלת מחזור. אני מקווה שאני לא היפסקתי את המחזור החודשי שלי כי אני רוצה להביא עוד ילדים בעולם ולא רוצה שיפסיק המחזור שלי. אולי אתה יודע אולי מה זה סאמת ולמה זה קורה .אני יודה לך מאד.

שלום לעיתים קרובות המחזור לא סדיר אחרי לידה זה לא מדאיג אני מציע לחכות עוד שבועיים ואז לפנות לרופא

מנהל פורום רפואת נשים