התקן תוך רחמי - יעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/10/2016 | 12:04 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 36, אם לשני ילדים ומושתלת דפיברילטור. היות ופעמיים בשלוש השנים האחרונות, נכנסתי להריון לא רצוי והייתי צריכה לעבור הפלה עם כל הכאבים הכרוכים בכך, אני מעוניינת בהתקן תוך רחמי. 2 שאלות לי : 1. היות ואני עם בעיה לבבית והקרדיולוג שלי חושש מזיהום, האם עלי ליטול אנטיביוטיקה לפני ההכנסה של ההתקן ובמידה וכן כמה זמן לפני ? 2. הסיבה בגינה לא המשכתי עם הגלולות הן כי חוויתי תופעות של ירידה משמעותית בחשק המיני (ניסיתי מס' לא מבוטל של גלולות שונות), האם יש התקן שידוע כפחות משפיע על רמת החשק המיני ובמידה וכן מהו על מנת שאוכל לבקש אותו ? אודה לך מאוד על תשובתך, ליאת

שלום כדאי לקחת אנטיביוטיקה ביום ההחדרה ויום לאחריה התקן לא משנה חשק מיני

מנהל פורום רפואת נשים