העם אפשר להרגיש בחילות משבוע2 להריון כל הבדיקות שת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/10/2016 | 10:46 | מאת: מיטל

שלום , עשיתי בדיקות שתן ויצא חיובי בהיר, והתחלתי להרגיש את הכאבים בחזה , חולשות וסחרחורות , וכאבים כאילו מותחים לי את הרחם השאלה עם כבר בשבועות הממש ראשונים מרגישים את זה? שבוע 2 למשל?

שלום לא סביר

10/10/2016 | 16:49 | מאת: מיטל

בהריון הקודם שלי עם נבת שלי הייה האמת אותו הדבר אני מקבלת מחזור 1 לחודשיים והביוץ מגיע גם בלי מחזור אלה בתאריך שאמור להיות המחזור אחריי זה מגיע הביוץ בפעם האחרונה קיבלתי רק ב 11.8 ועדיין לא קיבלתי עד היום אני לא יודעת עם אני באיחור או לא בכללי היום ה 11.10 זה היום של החודשיים בדיוק ועדיין לא קיבלתי מחור ובבדיקות שתן יוצא חיובי ובבדיקת דם שעשיתי לפני יומים יצא שלילי שהאלה כמה זמן איחור צריך כדי לראות בבידוקת דם את ההריון?

10/10/2016 | 17:31 | מאת: מיטל

שלום סליחה על ההפרעה חח.. העם אולטרסאונד יוכל לראות עם זה חיובי או לא בשבועות ככה מוקדמים כמו שבוע 2 למשל?

מנהל פורום רפואת נשים