גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/10/2016 | 02:22 | מאת: אלקטר

היי אני לוקחת גלולות פמינט חודש ראשון, אני בגלולה מספר 19. בהתחלה את גלולה מספר 5 הקאתי והרופא שלי אמר לי להמשיך כרגיל אבל להשתמש גם באמצעי מניעה במשך חודש מאותו יום. היום שכבנו והוא גמר בפנים, עדיין לא עבר חודש. עברו שבועיים. עוד יומיים אני אמורה לעשות את ההפסקה ולקבל מחזור. השאלה שלי היא אם לא ירד לי דם זה אומר שאני בהריון? או שבכל מקרה בהפסקה הגלולה יורד דם בלי קשר לכלום

שלום ברוב המקרים יש דמום בשבוע הפסקה אם לא יהיה דמום יש לבצע בדיקת הריון ואם שלילית להמשיך כרגיל את הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים