כאבים' הפרשות בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2016 | 09:12 | מאת: נתי

שלום רב, כבר 3 חודשים ברצף כולל עכשיו שאני סובלת מתחושת צריבה/ שריפה והפרשות לבנות ובהמשך צהובות מהנרתיק,תחושת שריפה בזמן יחסי מין. פעמיים נמצא במשטח הוגינאלי קנדידה וקיבלתי טיפול לכך שעזר כשבועים שלושה. לפני כ3 שבועות הרופא חשב שיש לי הרפס, אך בדיקת דם שללה את זה. במשטח הוגינלי מאתמול נמצא BACTERIAL VAGINOSIS. אין לי רופא נשים קבוע וכל מי שהייתי (כולל במוקד) לא מומחה לפות/צוואר הרחם והנרתיק ואני מרגישה מיואשת ולא יודעת מה נכון לעשות. יש לציין כי לפני 3 חודשים התחלתי טיפולי פוריות בזריקות. כרגע אני בהפסקה של חודש. אנא הדרך אותי מה לעשות . תודה רבה ושנה טובה

שלום לי תשובת התרבית יש דלקת בצואר הרחם הדורשת טפול אנטיביוטי יש לפנות לרופא לקבלת הטפול

מנהל פורום רפואת נשים