אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/10/2016 | 09:20 | מאת: אייל

דר שלום, אישתי עברה הפלה לפני כשנה, כתוצאה מכך יש אי סדירות בקבלת המחזור. לאחר שהיא לא קיבלה במשך 4 חודשים מחזור היא עברה בדיקת היסארוסקופיה ושחררו הדבקות ולאחר 3 ימים המחזור הגיע. מאז עבר למעלה מחודש והיא לא קיבלה מחזור. מה הסיבות שיכולות להיות הגורם לאי קבלת מחזור סדיר, והאם הסיכוי להרות ירד בצורה משמעותית? אודה לך על תשובתך ואם תוכל ליצור איתי קשר.

שלום מאד סביר שהסיבה לכך היא הדבקויות ברחם לאחר ההפלה יש לשקול לבצע הסטרוסקופיה חוזרת כמו כן יש לבצע ברור הורמונלי ולשקול הסדרה של המחזור עם כדורים למשך 2-3 חודשים כמובן דרך רופא מטפל

מנהל פורום רפואת נשים