סיון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2016 | 09:24 | מאת: על מחזור

שלום יש לי שאלה אני איתי במחזור היה לי כאבי ראוש וחום כול המחזור מוזר לא הפעם לא קרה לי ככה ואני מטופלת בפזטורפיה לאגן אני נשועה 10 חודש מתמענת אים מאמני נרתיק יש לא 4 גדלים בגודל השני מכניסה קצת יותר מחצי ואני חושבת לא יצה דם אים אני בתולה אדין או שכבר לא שמכניסה תחלק השני מנסעה לחניס הכול לא מצליך ואז אחרזה ממה כואב למתה וסורף קצת הרגשה לא נעימה חיבת אני רוצה לצליך בשביל לאיות אים בעלי רוצה ילד או שאים לא נצליך נעסה הזרקת זרע מה אומר אני בתולה אדין ולמה זה כואב לי ממש וסורף אני כבר 8 חודשים בטפול ואדין ככה תודה על הסבלנות

שלום אני חושב שאת צריכה לפנות לרופא ולשאול אותו את כל השאלות האלה

מנהל פורום רפואת נשים