סיון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2016 | 09:11 | מאת: לברר על בדיקה

שלום אני בת 32 נשועה 10 חודש ואני אדין לא מצליחה לשכב אים בעלי אני מטופלת בפזטורפיה לאגן מתמענת אים מאמני נרתיק מחדירה למתה מחשיר אים 4 גדלים אני בגודל השני מכניסה קצת יותר מחצי רוצה כבר ליכנס לאריון שלך אותי לבדיקה us ואגינאלית אפשר לבחון שמטפלת תכניס בעצמה המתמר הרופא שלי לפזתורפיה אמרה שהרופא יחדיר לי למתה מחשיר מה גודל ואובי שלא ומזה הבדיקה אזות מקבה שמבין אותי יש לי שגיות כתיב תודה

שלום אם לא תצליחי בסונר וגינלי להחדיר את המתמר אפשר לבצע בסונר דרך הבטן

מנהל פורום רפואת נשים