איחור מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/09/2016 | 15:25 | מאת: מיכל

כתבתי לך עוד שאלה בנוגע לאיחור המחזור .. אני קיבלתי מחזור ב18/9-17/9 ומתוכנן לי משהו ב 13/10-14/10 וזה יהיה בידיוק זמן של מחזור .. ואני כבר נטלתי כמה פעמים את הכדורים לאיחור מחזןר אני לא יודעת עם מותר שוב .. ועם זה מסוכן לאחר את המחזור ועם זה יעשה לי בעיה ואני חייבת שהמחזור שלי יתארך .. יש לי בבית 18 כדורים שבכול יומים אני לוקחת 2 אז זה יוצא 9 כדורים אני יוכל לקחת ב9 ימים את הכדורים וזה יעזור לי ? פעם שעברה שלקחתי את הכדורים זה יתארך לח רק ב3-4 ימים למרות שלקחתי שבועים לפני.. מה לעשןת ?

שלום יש לפנות לרופא אני מנוע מלתת יעוץ תרופתי ספציפי דרך הפורום

מנהל פורום רפואת נשים