גלולות- זמן מחזור ושאלות נוספות :)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/09/2016 | 22:51 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר, חברה שלי ( גיל- 17, ) לוקחת כבר חודשיים גלולות ( מליאן ) על בסיס 21 ימים לקיחת גלולות ושבוע הפסקה. מספר שאלות לי אלייך: 1. האם המחזור תמיד יהיה בשבוע ההפסקה? 2. במידה והמחזור אכן תמיד בשבוע הפסקה- מתי הוא יהיה בשבוע הזה? האם זה משתנה ? 3. במידה והמחזור אכן בשבוע הפסקה- האם זה משנה מתי הוא מופיע במהלך השבוע? 4. במידה והמחזור אמור להיות בשבוע הזה, והמחזור לא מופיע בשבוע זה, האם יש חשש להריון? 5. אם המחזור מתחיל בשבוע ההפסקה הזה, האם אפשרי מצב שהמחזור יגלוש לזמן לקיחת הגלולות? תודה :)

שלום 1.כן 2.משתנה 3. לא משנה 4.כן יש לבצע בדיקת הריון ולהמשיך כרגיל את הגלולות 5.יתכן

מנהל פורום רפואת נשים