דימום תוך כדי נטילת גלולות דיאנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/09/2016 | 14:01 | מאת: יעל

אני נוטלת גלולות דיאנה מזה מספר חודשים. לפני שבועיים נאלצתי לקחת פרדניזון למשך כמה ימים בשל התקף אלרגיה חמור, ולאחר מכן הופיע לי דימום קל לפני כשבוע, שנמשך עד עכשיו, תוך כדי שאני במהלך חפיסה (אין סכנה של כניסה להריון). אתמול סיימתי את החפיסה ואני אמורה לקבל מחזור בעוד יומיים. האם אקבל מחזור? האם הוא יהיה ברצף עם הדימום הנוכחי? והכי חשוב - ביום שלישי הבא, כשאתחיל חפיסה חדשה של גלולות, האם ייפסק הדימום ואהיה מוגנת מכניסה להריון?

שלום יתכן שתקבלי שוב מחזור וסביר שהדמום יפסק עם התחלת חפיסה חדשה

מנהל פורום רפואת נשים