גלולות זואלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2016 | 16:54 | מאת: דינה

שלום, יש לי 2 שאלות: 1. במידה וקיימתי יחסי מין ביום שבת בצהריים ואחר כך שכחתי לקחת גלולה ביום ראשון בערב, האם זה משפיע על מה שהיה בשבת? 2. מאחר ונזכרתי לקחת את הגלולה של יום ראשון בערב באיחור של יותר מ12 שעות, אני מבינה שאני לא מוגנת יותר. לפי ההוראות בעלון של זואלי (אלה הגלולות שאני נוטלת), רשום שאם שכחתי אחת מהגלולןת 18-24 (שכחתי את 21), אני צריכה לוותר על גלולות הפלצבו של החפיסה הנוכחית ולהמשיך ישירות לחפיסה הבאה. דבר זה מפחיד אותי כי אז כנראה שלא אקבל מחזור ולא אדע בודאות אם אני בהריון או לא. האם באמת עלי לנהוג עפ ההוראות או שאני יכולה להמשיך כרגיל כולל גלולות הפלצבו וכך לקבל מחזור? תודה מראש!

שלום את לא מוגנת ביחסים שקימת בשבת כדאי להמשיך כרגיל אבל את לא מוגנת עד סוף החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים