מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/09/2016 | 08:40 | מאת: מיכל

הי .. לפני כ3 שבועות בערך נטלתי כדורים לאיחור המחזור , נטלתי את הכדורים בקביעות והקפדתי ליטול בכול יום 2 כדורים לפתע קיבלתי מחזןר שהייתי אמורה לקבל אחרי הפסקת נטילת הכדורים.. שקיבלתי מחזור הוא היה מחזור חום ואפילו לא היה טיפת דם וזה מוזר מאוד כי אני כבר ביום השני ..רציתי לדעת עם זה נורמלי ? והאם אפשרי ליטול היום את הכדורים והמחזור יעבור ויגיע לאחר הפסקת הכדורים..

שלום זה נורמלי כדאי להמשיך עם הכדורים כמתוכנן

18/09/2016 | 22:41 | מאת: מיכל

גם עם אני קיבלתי מחזור כרגע אני אמורה להצשיך עם נטילת הכדורים שמאחרים את המחזור? אך זה יעזור עם אני כבר במחזור ?

מנהל פורום רפואת נשים