קבלת ווסת שנייה , האם זה אפשרי ?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/09/2016 | 10:32 | מאת: ספיר

היי , שמי ספיר אני בת 22 , נוטלת גלולות פמינט באופן קבוע מזה 4 שנים. הווסת האחרון שלי היה לפני שבועיים כמעט ובשבוע שאחרי החלו להיות לי הפרשות דמיות אך שקופות וזה נמשך כשבוע עד שאתמול הייתה לי הפרשה דמית מאוד גדולה , היום בבוקר קמתי עם תסמינים של מחזור כולל דימום טרי . רציתי לדעת האם זה הגיוני בהתחשב העובדה שאני על גלולות ומאוד מקפידה לא לפספס את השעה שבה אני נוטלת אותם או שזה בכלל ביוץ או ווסת שנייה? מה עליי לעשות? תודה

שלום אין וסת שניה תוך כדי הגלולות כדאי לפנות לבדיקה זו תופעה שכיחה בנטילת גלולות אך צריך לבדוק

18/09/2016 | 15:41 | מאת: ספיר

בדיקות הורמונים ובדיקה פולשנית? זה עלול להעיד על השתרשות?

מנהל פורום רפואת נשים