גלולות וכאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2016 | 13:59 | מאת: שלמה

שלום חברה שלי לוקחת גלולות סרזט בגלל שיש לה חשש לקרישת דם ונאמר לה עי מספר רופאים שזה האופציה היחידה שיש לה בגלל בעיה תורשתית ואני קצת חולק על דעת הרופאים בנוסף לזה בעת קיום יחסים כואב לה בזמן חדירה ואחרי קיום יחסי מין בסביבות שעה עד שעתיים אחרי חשוב לציין כי היא רטובה ועם לא יש לנו גל בנוסף לכל זה היה לה דלקת וטופלה עי משחות וכו אשמח לשמוע מה אתם אומרים על הגלולות ומאיפה מגיע הכאבים משהו שממש מפריע לה

שלום אכן בגלל יתר קרישיות אסור לה לקחת גלולות רגילות יתכן והסרט גורם לכאבים אבל יש צורך לפנות לבדיקה על מנת לשלול דברים אחרים היא יכולה להשתמש בהתקן תוך רחמי

10/09/2016 | 20:11 | מאת: שלמה

היא בדקה את זה עם הרופאה שהייתה מטפלת בא והיא לא ממליצה לה על זה בנוסף לזה היא הייתה במספר בדיקות וקיבלה תשובות שלא מספקות אותי היא בקופת חולים לאומית ולצערי היא לא מוצאת רופא טוב לתת לה תשובות אני ממש דואג אחרי הכל גם אנחנו סובלים מזה וגם היא עוד צריכה לעשות ילדים

מנהל פורום רפואת נשים