כאבי ראש בזמן מחזור תוך כדי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/09/2016 | 23:06 | מאת: יעל

שלום, אני 9 חודשים לאחר לידה שלישית. נוטלת מרסילון מרגע קבלת המחזור הראשון לאחר הלידה. כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבי ראש טורדניים ומתמשכים לאורך כל ימי המחזור. מדובר על כאב ראש מציק וחד, שקשה לי לתפקד במהלכו, קשה לי להתרכז בעבודה ואפילו אוטפלגין לא מצליח להקל עלי. הכאבים מתעוררים רק בזמן מחזור, לעיתים ממש מהיום הראשון ונמשכים כמעט לאורך כל ימי הדימום. רק כשהמחזור מגיע כמעט לסיומו אני "חוזרת לעצמי". הכאב מורגש מס' ימים בצד אחד ואז עובר לאזור אחר עד שנעלם לגמרי. בעבר תמיד סבלתי מכאבי בטן נוראיים בזמן מחזור, אך כבר תקופה שאין לי כל כאבי בטן, אלא רק כאבי ראש. מאד קשה לי לסבול ככה. האם להערכתך הכאב נובע מהגלולות? מה ניתן לעשות כדי להקל עלי?

שלום יתכן והכאב נובע מהגלולות כדאי לנסות גלולה אחרת או לחילופין להפסיק עם הגלולות ולראות אם הכאב נעלם

מנהל פורום רפואת נשים