לקיחת פוסטינור- על מה מעיד הדימום הזה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/08/2016 | 16:47 | מאת: לילך

שלום, לפני שבועיים בדיוק לקחתי פוסטינור לאחר מגע מיני לא מוגן- ללא שפיכה. התחלתי לדמם היום, ואני לא יודעת האם הדימום קשור למחזור שלי שהקדים או שהוא דימום אחר בהשפעת הפוסטינור. הרגשתי תיאבון מוגבר בימים האחרונים, ושינויים מעטים במצב הרוח. גם עכשיו, יש לי כאבים כמו של כאבי מחזור. הדימום האחרון התחיל ב1.8.16 את הפוסטינור לקחתי ב13.8.16- כיומיים לפני מועד הביוץ המשוער והיום, 27.8.16 התחלתי לדמם. אני מודאגת שהדימום הזה הוא לא המחזור שהקדים, אלא תופעת לוואי או משהו אחר. בנוסף, מפני שלקחתי את הפוסטינור בערך באמצע המחזור החודשי וקצת לפני הביוץ המשוער, אני חוששת.

27/08/2016 | 16:51 | מאת: לילך

כדי לחדד: האם דימום אחרי פוסטינור הוא מחזור שהקדים? ואם כן, האם הוא אמור להרגיש כמו מחזור לכל דבר, מלווה בכאבים, שינויים בתיאבון וכו'? ואם לא,אז מה משמעות הדימום?

שלום מדובר כנראה במחזור שהקדים עקב הפוסטינור זה רגיל כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים