גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/04/2024 | 15:03 | מאת: אנונימית

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס קבוע, ולוקחת אותם לרוב ב10 וחצי 11, שכחתי גלולה אתמול בלילה לאחר ששכבתי עם בן זוגי והוא גמר בחוץ אבל אני לא בטוחה שאכן גמר בחוץ לגמרי כי כמובן שזה לא בטוח, נזכרתי ולקחתי גלולה ב10:42 מתלבטת אם לקחת פוסטינור לקחתי פעם אחת כבר בחיים שלי ולא באלי לקחת עוד פעם סתם אם לא חובה כי זה לא בראי מצד שני בא לי להיות בטוחה שאכן הכל בסדר (לקחתי גבולי על טווח ה12 שעות)

26/04/2024 | 17:10 | מאת: נויה

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס קבוע, ולוקחת אותם לרוב ב10 וחצי 11, שכחתי גלולה אתמול בלילה לאחר ששכבתי עם בן זוגי והוא גמר בחוץ אבל אני לא בטוחה שאכן גמר בחוץ לגמרי כי כמובן שזה לא בטוח יכול להיות קצת בפנים , נזכרתי ולקחתי גלולה ב10:42 בבוקר מתלבטת אם לקחת פוסטינור לקחתי פעם אחת כבר בחיים שלי ולא באלי לקחת עוד פעם סתם אם לא חובה כי זה לא בראי מצד שני בא לי להיות בטוחה שאכן הכל בסדר (לקחתי גבולי על טווח ה12 שעות)*

היעילות יורדת כמובן אבל הסיכון להריון נמוך לפי מה שתארת

27/04/2024 | 09:57 | מאת: נויה

אז אתה חושב שאני צריכה לקחת פוסטינור או לא? כי בהוראות של הגלולות יאז פלוס רשום שאם לקחתי את הגלולה שפספסתי פחות מ24 שעות זה בסדר כל זה גלולה אחת

מנהל פורום רפואת נשים