הריון לאחר שימוש בנוברינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/04/2024 | 21:29 | מאת: שואלת

שלום אני כעת משתמשת בנוברינג קיבלתי את הווסת האחרונה ב31.3 ואת הנוברינג הכנסתי ב10.4 מאז אני איתו, לא הוצאתי ולא היו דימומים כלל כעת אני מעונינת להכנס להריון, שאלתי היא כיצד עלי לפעול- האם ברגע שאוציא את הטבעת יקרה הביוץ ועלי לכוון לזמן זה או שברגע שאוציא את הטבעת קודם כל אני חייבת לקבל מחזור ורק אח"כ אוכל לנסות להכנס להריון. אם יש סיכוי להרות עוד לפני מחזור אני מעדיפה, מציינת כי בעבר נקלטתי ממש ממש מהר. תודה רבה על האתר והמענה השימושי חג שמח

עדיף לחכות למחזור אבל לא חייבים הביוץ יופיע אחרי המחזור ככל הנראה

מנהל פורום רפואת נשים