מחלת מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/08/2016 | 14:15 | מאת: שיר

שלום! כבר שלושה חודשים שאני סובלת מצריבה ואי נוחות באיזור הנרתיק. זה קורה רק אחרי מתן שתן ונמשך ככה כמה שעות ואז נרגע. רופא נשים בדק אותי פעמיים ואמר שהכל תקין, עשיתי בדיקת שתן וגם כן הכל היה תקין. לקחתי חמוציות בקפסולות במשך שבועיים וזה לא עזר, לקחתי גם אגיסטן וגינאלי במשך שלושה ימים כמו שהיה כתוב בעלון למשתמש, זה גם לא עזר. עשיתי גם בדיקות דם כדי לגלות אם יש לי מחלות מין עוד כשזה התחיל והכל היה תקין. חשוב לציין שזה התחיל לשרוף לאחר הפעם השניה או השלישית שקיימתי יחסי מין עם בן זוג חדש והיינו עם קונדום כי זה היה לפני שהתחלתי לקחת גלולות. ועוד משהו מוזר, הייתה תקופה של בערך שלושה שבועות שבן הזוג שלי היה גומר בפנים ללא קונדום ובתקופה הזו הכאבים והצריבה נעלמו וכשהפסקנו לשכב זה חזר לי. מה זה יכול להיות? האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לבצע על מנת לגלות? תודה רבה!

שלום צריבה בנרתיק נגרמת בדכ עקב דלקת אם נבדקה ונשללה דלקת אין לי רעיון טוב יותר אלא לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים