כדורים דיאמילה והריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/03/2024 | 11:22 | מאת: רים

היי אני כמעט 3 חודשים נוטלת כדורים דיאמילה כל יום ובאותו זמן ב 1-3 קיבלתי מחזור של 4 ימים יומים אחרי היה מפגש מיני אחד ומאז לא התחדש עד היום אתמול עשיתי בדיקת הריון ושני קווים ו יצאו קצת ברורים !!! איך אפשר להיות בהריון עם הכדורים האלה ורק מפגש מיני אחד!!!

עובדה שום אמצעי מניעה לא בטוח במאת האחוזים בהנחה שלקחת כמו שצריך

30/03/2024 | 21:40 | מאת: רים

יש לי דימום מאתמול לא מוגבר אבל ככה נהיה אחרי נטילת דיאמילה אני יכולה לשלוח לך תמונה של המכשיר?

30/03/2024 | 21:45 | מאת: רים

לא קיבלתי את התשובה?

30/03/2024 | 21:55 | מאת: רים

סליחה ד"ר לא קיבלתי תשובות רק לשאלה הראשונה

מנהל פורום רפואת נשים