מדבקות אוורה ואקנה .

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/03/2024 | 17:46 | מאת: רונית

שלום ד"ר ותודה על המענה שלך !!! אני עם שחלות פוליציסטיות מטופלת במדבקות אוורה . תוך שימוש במדבקה מהחודש השני התחיל לי אקנה בפנים ! טופלתי 4 חודשים והפסקתי כי הפצעים ממש הפריעו לי. יש לציין שלקחתי ראקוטן לפני שמונה שנים ומאז אין שום פצע . הפסקתי את המדבקות לפני חודשיים ועדיין גדלים פצעי אקנה בפנים . זה מאוד מפריע לי ואני חוששת שכל השפעת הראקוטן נהרסה בגלל המדבקות הללו. אשמח לשמוע למה זה קורה ומתי זה יחלוף אם בכלל ???

כדאי לשקול לעבור לגלולות שמתאימות יותר נגד אקנה לא רואה קשר לרואקוטן

08/04/2024 | 02:29 | מאת: רונית

האם הפצעים יחלפו ? תוך כמה זמן בערך? ויחזור המצב לקדמותו ? או שצריך לטפל בגלולות בשביל הפצעים?

מנהל פורום רפואת נשים