מדבקות אוורה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/03/2024 | 13:51 | מאת: עטרה

שלום וברכה אני חודשיים פלוס אחרי לידה, ארבעה שבועות אחרי לידה הדימום פסק הייתי אצל רופאת הנשים לבדיקה ואמרה לי שהכל תקין. מאז התחלתי לקחת מדבקות אורה והמשכתי גם את המדבקה הרביעית ברצף כדי למנוע מחזור התחיל לי יום אחרי ששמתי את המדבקה הרביעית דימומים קלים שנמשכו שבוע אחרי שבוע התחילו לי דימום יותר חזק שנראה כמו מחזור, אציין שאני מניקה חלקית. רציתי לדעת מה ההסבר לידמומים האלה, כי הבנתי שגם זה אמור לדחות את המחזור. אשמח לתשובה. תודה!

25/03/2024 | 13:53 | מאת: עטרה

נ.ב הדימום החזק יותר כבר נמשך מעל שבוע

לעיתים זה לא מונע דמום כדאי להוציא ולעשות הפסקה של שבוע ואח״כ לשים חדשה

מנהל פורום רפואת נשים