הפרשות ורודות ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/03/2024 | 11:48 | מאת: הפרשות ורודות לאחר נר אגיסטן

היי דוקטור, שבוע שעבר הייתי אצל רופאת נשים לקבלת תרופות לפטריה בנרתיק, היא נתנה לי נר אגיסטן ומשחת אגיסטן, אין משחה במלאי לכן אני משתמשת בטבעקוטן. ביום רביעי שמתי את הנר, לא הופיעו שום הפרשות, אתמול ביום שישי יומיים אחרי יצאו לי הפרשות ופירורים לבנים כנראה שאריות הנר, אבל מה שמוזר שההפרשות היו ורודות! היום(שבת) קמתי בבוקר ושוב היו לי הפרשות ורודות וקצת דימום. חשוב לציין שיש לי עוד שבועיים וחצי עד לקבלת המחזור ואני על גלולות ככה שזה לא יכול להיות מחזור. אני קצת מודאגת, האם זה תקין?

נשמע תקין יתכן בגלל הגלולות או הנר אם נבדקת לאחרונה - אין מה לדאוג

30/03/2024 | 00:19 | מאת: המשך שאלה

היי דוקטור, הדימום ממשיך עד היום כבר כיותר משבוע. (התחיל בשישי היום יום שבת שבוע אחרי). האם זה תקין?

מנהל פורום רפואת נשים