דימום ופוסטינור לאחר שישה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/03/2024 | 13:58 | מאת: אנונימי

שלום, ליפני שישה ימים קיימתי יחסים עם בן הזוג שבמהלכם אמצעי המניעה נקרע, רוב השפיך היה בחוץ אך עדיין מתוך דאגה לקחתי תוך פחות משעה פוסטינור (חשוב לציין שלא היו לי תופעות וכדומה במהלך הימים האלו ) כיום אני פחות או יותר ביום הביוץ שלי בחודש והופיעו לי דימומים קלים האם יש ממה להילחץ או שאפשר להיות רגוע???

זה תקין אבל יש לזכור שפוסטינור לא מונע הריון במאת האחוזים ולכן אם יהיה אחור כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים