דימום חלש עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2024 | 11:13 | מאת: מישהי

לפני כשבועיים היה לי דימום בין וסתי ואתמול קיבלתי וסת אך היא נורא חלשה, נראה כמו דימום בין וסתי. הפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין היו לפני כחודש (מספר ימים לאחר הוסת האחרונה שלי). אני לוקחת גלולות ואיתם אני מקבלת מחזור נורא קצר של כ3-4 ימים אבל בדרכ ביום הראשון הדימום נורא חזק והוא בצבע אדום לפחות ביום הראשון (הפעם הצבע חום). בנוסף החודש איחרתי בנטילת הגלולות (לא פספסתי פשוט לא לקחתי בשעה קבועה, איחור של כשעתיים פלוס מינוס). האם יש חשש למשהו?

19/03/2024 | 11:23 | מאת: מישהי

חשוב לי לציין שכן היה דימום בדיוק בגלולה הלבנה האחרונה כמו בכל חודש רק הפעם הדימום ממש חלש. בנוסף אם זה חשוב אני לוקחת גלולות מינס.

אין חשש להריון בסיטואציה שתארת ואני לא רואה בעיה

מנהל פורום רפואת נשים