כאבים מטורפים בזמן של המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2024 | 02:45 | מאת: חסוי:)

שלום ד"ר, אנחנו ממש נהנים מהפורום, תודה רבה לך רציתי לשאול, אני בת 21, נשואה שנה ו 7 חודשים. אני מקבלת מחזור בערך כל 30 ימים, מינוס פלוס, תמיד כל מחזור לקח לי 8-10 ימים לאחרונה ב"ה התקצר ל 6-7. ביום הראשון וכן בזמן ביוץ, יש לי כאבים מטורפים ברמה כזאתי שכבר קרה שהתפנתי למיון. אני לוקחת בד"כ אדויל פורטה ולא עוזר עד הסוף וגם כשעוזר חלקית- רק לאחר כ 3 שעות. מס' פעמים לקחתי פוינט, אבל לא עזר עד הסוף וגם חששתי מתופעות הלוואי שלו אז הפסקתי. רופאת נשים ורופאת פריון אמרו לי שכדי למנוע כאבים יש לקחת גלולות למניעה, אבל אני רוצה להכנס להריון אז זה לא מתאים לי. שאלה ראשונה: האם יש לך עיצה איך להפחית בכאבים? שאלה שניה: כמו שציינתי, אני נשואה שנה ו 7 חודשים אך לא נקרעו לי הבתולים (רק נמתחים כל פעם), המקום מאוד סגור לי, כשאני עושה אמבטיה, לא נכנס לי מים מרוב שזה סגור. הרופאה אומרת שהכאבים לא קשורים לזה שלא נקרע הבתולים. אני חושבת שכן. מה דעתך המלומדת על זה? נראה לך שהכאבים כן קשורים לזה שלא נקרעו הבתולים? תודה רבה רבה

תודה לך אין קשר לקרום הבתולין אכן אם את רוצה להרות יש לקיים יחסי מין מלאים ואת לא יכולה לקחת גלולות נגד הכאבים אלא רק כדורים נוגדי כאב

מנהל פורום רפואת נשים