שאלה בנושא הפרשות בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/03/2024 | 13:44 | מאת: טל

שלום בת 30 שבוע 6 פלוס 2 עשיתי בדיקת דופק וגודל עובר תואם לשבוע הבדיקה נעשתה אתמול ההריון התחיל עם הפרשות ורדרדות ועכשיו כבר כמה ימים יש חומים קטנטנים כמעט בלתי נראים )גרגיריים מה יכול להיות הסיבה? יכול להיות שזה בסדר וללא משמעות? הרופא ברגע שראה שהכל תקין כבר לא התייחס לתלונה סתם לציין לפני שנה עשיתי קולופוסקופיה והיסטרוסקופיה שיצאו תקין( עשיתי בדיקות ליתר ביטחון בגלל חרדתיות שהיה מהכתמות שבוע לפני מחזור ככל הנראה משחלות פוליציסטיות )

18/03/2024 | 13:46 | מאת: טל

ההפרשות ורדרדות נמשכו מספר ימים ונפסקו ואחריהם התחיל כמה ימים של גרגרים חומים קטנים שכמעט בלתי נראים ) רואים בניגוב אחד שתיים לפני שנתיים וחצי עברתי קיסרי יכול להיות זה קשור לחתך? שמצטבר שם דדימומים ישנים שקשורים להריוו להשתרשות ורק עכשיו רואים?

לא נראה לי שיש לזה משמעות אבל כדאי לחזור על האולטראסאונד עוד עשרה ימים

מנהל פורום רפואת נשים