ממצא מורכב בשחלה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/03/2024 | 08:41 | מאת: דורין

שלום ד״ר, אני בהריון בשבוע 16+3. בסקירה מוקדמת הרופא מצא ציסטה בשחלה וכתב ״ממצא פיברוטי 6*4 ס״מ עם מעט זרימות״. במקום אחר כתב ״ממצא מורכב״ ושלח אותי לבדיקת דם LDH. ברקע שחלות פוליציסטיות (ללא בעיה להרות), בשבוע האחרון אי נוחות באזור הבטן במיוחד באזור השחלה, בתחילת ההריון נאמר לי באולטרסאונד שיש לי שרירן אבל הרופא אמר שייתכן וטעו וזו הציסטה. אשמח לשמוע דעתך.

18/03/2024 | 09:40 | מאת: דורין

שכחתי לציין בנוסף שבבדיקת סקר ביוכימי שליש ראשון ההורמון HCG נמצא ברמה גבוהה מהנורמה - MOM 5

אני כמובן לא יכול לדעת מה הממצא אבל ברור שיש צורך בהמשך ברור ואולי אפילו ניתוח

מנהל פורום רפואת נשים