כניסה לרכב בצפיפות ושריטה בבטן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/03/2024 | 12:38 | מאת: הדר

שלום ד״ר דניאל, תודה לך ועל הפורום המקסים שלך 🌸 בהריון שבוע 27 רציתי להיכנס לרכב בחנייה אבל רכב צמוד חנה לידי ממש צמוד אז איכשהו הכנסתי קצת את הבטן בין 2 צידי המראות שלי ושל הרכב השני הכנסתי את הבטן לשבריר שניה מעט כאב אבל לשניונת בגלל הלחץ בבטן שעברתי בין 2 הרכבים לדלת ואין לי מושג אבל נשרטתי בבטן שריטה בגודל זרת לא כואב הכל עבר אני מרגישה מעולה גם העוברית כולל תנועות האם צריכה לבדוק משהו? לראות רופא? תודה, הדר🙂

תודה לך אין סיבה לדאוג או לבדוק לא יכול לקרות נזק בסיטואציה שתארת

מנהל פורום רפואת נשים