גלולות של קלייר.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/03/2024 | 21:46 | מאת: רותם

אני לוקחת גלולות של קלייר כבר חודשיים+ והיה יום אחד שפיספסתי ולא לקחתי גלולה פעילה אחת(גלולה מספר 11) וגם לא הספקתי לקחת אותה בטווח של ה12 שעות (לקחתי אותה שעתיים אחרי הטווח) ועל הגלולות של קלייר כתוב שאם פיספסתי לקחת את הגלולה ה11 בטווח של ה12 שעות אני צריכה לשתות אותה הכי מוקדם שאפשר ולהשתמש בעוד אמצעי מניעה ל9 ימים הבאים אני וחבר שלי שכבנו 6-7 ימים אחר כך והוא גמר בפנים זאת אומרת שלא המתנתי את ה9 ימים כמו שביקשו האם יש סיכוי להיקלט? (אני לא יכולה לעשות בדיקת הריון כי הגלולות של קלייר מפסיקות את המחזור ואת הבדיקות הריון צריך לעשות כמה ימים אחרי/לפני האיחור במחזור)

10/03/2024 | 22:08 | מאת: רותם

ואיך אני יכולה לבצע את בדיקת ההריון הביתית ולוודא שלא נקלטתי אם אני לא מקבלת מחזור? האם בדיקת רוק היא אמינה? או שאפשר לעשות את אחת מהבדיקות גם בלי לחכות לאיחור במחזור? משום שאני לא מקבלת מחזור כי הגלולות של קלייר עוצרות אותו

את לא מוגנת יש לבצע בדיקת הריון ביום אחד של אחור

מנהל פורום רפואת נשים