מחזור מתעכב בשבועיים.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/08/2016 | 16:20 | מאת: אלכס

צהריים טובים, אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין באופן די קבוע, יש לציין שהיא נטלה גלולות באופן סדיר. מזה כבר שבועיים שהמחזור שלה מתעכב כבר בשבועיים והגענו לרופא נשים בכדי לבדוק את הדבר. רופא הנשים בדק אותה ואבחן כי יש לה דלקת באיבר המין והיא קיבלה תרופות בהחדרה לנרתיק. בנוסף הוא ציין כי לדעתו יש סבירות גבוהה כי היא בהריון, אך כדי לבדוק את הדבר הוא נתן לה כדורים מסוג dydrogesterone (כפי שהבנתי עם סיום הטיפול בכדורים אלו היא אמורה לקבל מחזור). לשאלתי, עברו כבר 3 ימים מסיום נטילת הכדורים ומחזור אינו הגיע, האם הדבר אומר כי היא בהריון? האם בדיקת ההריון הנמכרת בחנויות תהיה אפקטיבית בשלב זה?

שלום לא בודאות אבל אם היא לא מקבלת וסת בימים הקרובים כדאי לבצע בדיקת הריון אפשר הבדיקה הביתית

מנהל פורום רפואת נשים