תיקון גיל בשבוע מאוחר?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/02/2024 | 11:13 | מאת: דרי

שלום ד״ר, כל הזמן שרופאת נשים בודקת באולטרסאונד אח״כ היא מדפיסה לי את כל הפרטים של המדדים בפעם האחרונה הייתי אצל רופאה אחרת אבל הדף המודפס זה שינה לי את גיל ההריון במקום 22+3 ( השבוע שלי וכל פעם זה היה מדוייק בבדיקות ) היה כתוב 22 למה אני שואלת? כי יש 2 מדדים שחשובים לי אני אסביר למשל היקף ראש מתאים לשבוע 21+4 אם זה לפי ההדפס אז בטווח תקין אבל אם מסתכלים לגיל 22+3 זה כבר יותר ימים אמרה לי שזה בסדר אבל כאמור מלכתחילה המחשב הוריד לי 3 ימים לגיל מאוד מבולבלת כי תמיד הגיל היה תואם ופתאום המחשב שינה לי😔 אשמח להסבר, תודה רבה🙏

גיל ההריון נקבע לפי אולטראסאונד בשליש ראשון ולא משנים אותו אח״כ פער של 3 ימים אינו משמעותי

מנהל פורום רפואת נשים