דימום תחת תחליף הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2024 | 12:48 | מאת: רוני

שלום, אני בת 47. מחזור אחרון לפני שנה. בעקבות הפרעות בשינה נטלתי אביאנה ולאחר מכן אקטיבל, שתיהן גרמו לדימומים חוזרים. לפני 3 חודשים התחלתי טיפול באוורל קונטי, שגם כן גורם לדימומים חוזרים ותכופים. בבדיקות שביצעתי הכל תקין. האם יש עוד סיכוי שתופעת לוואי זו תחלוף עם הזמן? האם ישנו כדור שאוכל ליטול בנוסף לאוורל קונטי למניעת הדימום? תודה

יש סיכוי שזה יעבור וניתן לעבור לטפול אחר כדאי להתייעץ שוב עם הרופא או מרפאת גיל מעבר

מנהל פורום רפואת נשים