גלולות יאז ודימום תוך כדי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2024 | 10:12 | מאת: שירה

היי תודה על הפורום! אני לוקחת יאז פלוס- לאחר 14 יום מתחילת החפיסה הראשונה הופיע מחזור(כמות דם פחותה ביחס לתמיד אבל ארוך ביום או יומיים יותר) שבוע שעבר ביום ראשון הפסקתי לראות דם ואתמול בלילה שוב יש לי דם או יותר נכון הפרשה בצבע חום אדמדם האם להפסיק עם הכדורים או שזו תופעה נורמלית? תודה (אני עכשיו בתחילת החפיסה השניה של יאז ועברתי אליה לאחר שסרזט עשה לי מחזור ארוך) תודה!

תודה לך זו תופעה נורמלית ושכיחה בחפיסה ראשונה

13/02/2024 | 21:22 | מאת: שירה

אני עכשיו בתחילת החפיסה השנייה ועכשיו היה לי את הדימום(אגב הוא היה מועט ממש ונראה לי שהסתיים תוך יום) זה תקין גם בתחילת החפיסה השנייה? והאם יש ענין להיבדק אצל רופאת נשים לבררר את הדימום או שזה נורמלי? תודה על המענה המהיר!!

מנהל פורום רפואת נשים