טווח זמנים של הגנת גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/02/2024 | 00:27 | מאת: נעמה

שלום דר, אשמח לדעת ממתי מתחילה ההגנה של גלולות נגד הריון (ביום הראשון בו אני לוקחת אותן אפשר לקיים יחסים? או שצריך יום אחרי? שבוע? חודש), וגם עד מתי ההגנה שלהן תקפה אם אני מחליטה להפסיק לקחת את הגלולות (האם ביום האחרון בו לקחתי גלולה אני יכולה לקיים יחסים? או שצריך להמשיך לקחת גלולות כמה ימים אחרי היחסים האחרונים כדי שהם יהיו מוגנים?)

אם את מתחילה ביום הראשון של המחזור את החפיסה הראשונה - את מוגנת מיד אם את מפסיקה לקחת בסיום החפיסה ולא באמצע - את מוגנת עד הוסת הבאה

מנהל פורום רפואת נשים