מחלות מין עם קונדום יש סיכוי?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/02/2024 | 22:20 | מאת: נועה

קיימתי יחסי מין עם קונדום. רק מין ואגינלי. ללא מין אוראלי או אנאלי. הוא רק הרטיב את האבצע שלו והחדיר לי אותה לאיבר המין השלי אבל לא היה מין אוראלי. אבל מאז אני מאוד חוששת שמא נדבקתי ממנו בהרפס או במשהו שנגיד יש לן והוא יכול להעביר אליי. מה הסיכוי מיחסי מין חד פעמיים עם קונדום פעמיים שיכול לקרות משהו? כמו כן, קמתי בבוקר עם פצע בשפה. היו הרבה נשיקות ואולי היה לו הרפס?

הסיכוי להדבקה עם קונדום מאד נמוך

02/02/2024 | 13:59 | מאת: מודאגת

אני מתכוונת שיש מחלות שעוברות אולי בנשיקות? הרפס נגיד. כי קמתי עם שפתיים יבשות. או נגיף הפפילומה?? שאולי הקונדום לא מגן? האם צריך לעשות בדיקות למחלות מין?

מנהל פורום רפואת נשים